New Mujjo Gloves highlighted in Dutch Magazine Bright

New Mujjo Gloves highlighted in Dutch Magazine Bright
In the October/November edition of the Dutch Bright Magazine you can have a sneak preview of our latest touchscreen gloves. Below you can read what Erwin v/d Zande (Founder of Bright) had to say about the new colors of the improved gloves (In Dutch):

“Kort na de aankondiging van de iPhone 5 regende het nieuwe accessoires. Hoesjes die om het langere scherm passen. Horizontale houders die anticiperen op de verwachting dat meer mensen video en film willen kijken op Apple’s oogappel met het widescreen formaat. Speakerdocks die zijn geüpgrade voor de nieuwe, kleinere connector.
Eén accessoire had nauwelijks aanpassing nodig maar is voor de herfst en komende winter in nieuwe kleuren gestoken: de Touchscreen Gloves van het Nederlandse Mujjo. De beste handschoenen in hun soort dankzij de zilverdraad die in het textiel is verwerkt. Elke aanraking op je smartphone of tablet is meteen raak. Het textiel is trouwens iets dikker dan het eerste model van vorig jaar. Dat maakt de handschoenen helemaal af wat ons betreft. Vanaf eind oktober verkrijgbaar voor naar verwachting vijentwintig euro.”